نحوه احیای بنجامین خشک شده + روش های مراقبتی از این گیاه

نحوه احیای بنجامین خشک شده

احیای بنجامین خشک شده

گیاه بنجامین یک گیاه خانگی است که از نظر ظاهری انواع مختلفی دارد. گیاه بنجامین از خانوده ficus است و بنجامین را به عنوان انجیر برگ ریز نیز می شناسند. این گیاه یک گیاه خانگی بسیار زیبا است و محبوب ترین گیاه خانگی می باشد که در آمریکای شمالی به این لقب معروف است. اگر می خواهید در مورد نحوه احیای بنجامین خشک شده بیشتر بدانید؛ خواندن این مطلب مختصر و مفید را به هیچ وجه از دست ندهید.

 

چگونگی احیای بنجامین خشک شده

خشک شدن و ریختن برگ های درخت بنجامین یکی از مشکلاتی است که برای این گیاه رخ می دهد. بنجامین یک گیاه محبوبی است که اکثرا در همه خانه ها می توانیم این گیاه را ببینیم. این گیاه در روزهای نخست شاداب است؛ اما وقتی در یک اتاق ساکن باشد، شادابی روزهای اول خود را از دست می دهد و برگ های آن خشک شده و می ریزند.

 

نحوه احیای بنجامین خشک شده

درمان برگ های زرد گیاه بنجامین

 

 

چگونگی مراقبت از گیاه بنجامین

برای اینکه از این گیاه زیبا مراقبت کنیم، اول باید دلیل ریزش برگ ها را بدانیم و سپس به دنبال راه حلی برویم که این گیاه را مثل روز اول شاداب کند. گیاه بنجامین نیاز به نور بالایی دارد؛ اما شما نباید مستقیم این گیاه را در معرض نور آفتاب قرار دهید. برای اینکه در مورد نحوه احیای بنجامین خشک شده بدانیم، اول باید این گیاه را به خوبی بشناسیم و سپس به سراغ احیای این گیاه زیبا برویم.

همچنین مطالعه کنید: نگهداری از گلدان بنجامین

گیاه بنجامین علاوه بر نور به رطوبت نیاز دارد و اگر رطوبت این گیاه به اندازه کافی نباشد، برگ های آن بلافاصله می ریزند. پس بهتر است افرادی این گیاه ها را تهیه کنند که به خوبی از آن مراقبت کنند تا این گیاه همیشه شاداب بماند.

بهترین تشخیص برای احیای بنجامین خشک شده

برای احیای گیاه بنجامین، اول کمی از تنه آن را بتراشید و ببینید که ساقه گیاه نرم است یا خشک، اگر خشک بود امیدی به احیای این گیاه نیست؛ زیرا وقتی ساقه آن خشک شده باشد قطعا ریشه آن هم خشک شده و از دست رفته است. ولی اگر ساقه گیاه نرم باشد می توانیم این گیاه را احیا کنیم.

نحوه احیای بنجامین خشک شده

راهکار اساسی برای احیای بنجامین خشک شده

 

اولین کار برای احیای گیاه بنجامین این است که به این گیاه، ضد استرس و تقویت کننده وارد کنیم و سپس از کود های مناسبی برای احیای دوباره آن استفاده نماییم تا ریشه ها تقویت شوند و دوباره جوانه بزنند.

 

علت زرد شدن نوک برگ های گیاه بنجامین

همان طور که گفته شد نباید گیاه بنجامین را مستقیم در معرض نور آفتاب قرار داد؛ زیرا هوای گرم برای این گیاه مضر است. احیای بنجامین خشک شده تنها با تنظیم آب و هوای مناسب نتیجه می دهد. پس اگر می خواهید گیاه بنجامین که در خانه یا آپارتمان دارید همیشه شاداب باشد؛ یک نکته ای که باید به آن توجه کنید این است که محیطی که در آن قرار دارد، محیطی مناسب برای این گیاه باشد.

 

شرایط نگهداری از گیاه بنجامین

  • نور:

گیاه بنجامین باید در جایی گذاشته شود که نور داشته باشد. نور آفتاب برای این گیاه در صبح و بعد از ظهر مفید است؛ زیرا حرارت نور خیلی زیاد نیست؛ اما هنگام ظهر نباید این گیاه را در معرض مستقیم نور آفتاب قرار داد. یکی از کار هایی که برای احیای بنجامین خشک شده باید آن را رعایت کنیم تنظیم نور است.

  • آبیاری:

مشخصات این گیاه نشان داده است که آبیاری بیش از حد یا مقدار کم به این گیاه آسیب نمی رساند؛ اما باید به طور منظم این گیاه را آبیاری کنید.

  • درجه حرارت:

برای اینکه این گیاه رشد بکند باید درجه حرارت آن بالاتر از ۱۵درجه سانتی گراد باشد.

همچنین بخوانید: کاشت و رشد انواع گیاه بنجامین

احیای بنجامین خشک شده با آبیاری منظم

 

  • رطوبت:

رطوبتی که این گیاه نیاز دارد باید بین ۵۰ تا ۷۰ درصد باشد. اگر رطوبت مناسب نباشد، گیاه برگ های سبز خود را از دست می دهد.

  • لایه های خاک:

رشد گیاه بنجامین متوسط است و ممکن است چندین سال در یک گلدان باشد، پس برای دوام بیشتر این گیاه آپارتمانی، باید خاکش را در زمانی معین تعویض کنیم تا مواد معدنی، مجدداً به ریشه برسند. برای احیای بنجامین خشک شده تمامی موارد بالا باید رعایت شود.

سخن پایانی

گیاه بنجامین یکی از گیاه های آپارتمانی است که به دلیل محبوبیت زیادی که در آمریکای شمالی دارد، به محبوب ترین گیاه خانگی ملقب شده است. برای مراقبت از این گیاه، اول باید این گیاه را خوب بشناسیم. برای اینکه گیاه بنجامین همیشه شاداب باشد باید در دمای مناسب، رطوبت و نور کافی قرار بگیرد.

اگر گیاه بنجامین خشک شد، احیای بنجامین خشک شده باید چگونه انجام شود؟ اگر این گیاه خشک شد کمی از تنه درخت را برش بزنید. اگر ریشه آن خشک شده بود، نمی شود این گیاه را احیا کرد؛ اما اگر ریشه نرم باشد می توانیم این گیاه را احیا کنیم. برای احیای این گیاه  باید ضد استرس و کودی قوی را وارد خاک گیاه کنیم، تا گیاه کم کم به حالت اولیه خود باز گردد.

احیای بنجامین خشک شده با کود دهی به موقع

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *